Wij organizeren evenementen van A tot Z

1. HET IDEE

Ik wil een show organiseren!

2. DE UITVOERING

Bel UME

3. DE GASTEN

Stel je gastenlijst op

4. RELAX

En geniet van je evenement!

MEER DAN 100 JAAR ERVARING

Wist a dat wij reeds vanaf 1983 bezig zijn in de showbizz? ABC Records Benelux en HAS productions zijn namen die internationaal bekend zijn. Nu zijn wij, Eric, Mathias en Ben samen gaan werken in ons nieuw bedrijf Ulti-Mate Events. Wij hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in de showbizz; als manager, zanger en techniek. Dit alles stellen wij u ter beschikking.

Nog een belangrijk aspect van ons bedrijf is het feit dat wij beschikken over een Stg. Derdengelden rekening zodat uw aanbetalingen voor events altijd gewaarborgd zijn wat er ook mag gebeuren met uw event aanbetaling, dit alles ter zekerheid van uw betaling!

Wij verzorgen het feest, en ontzorgen u

Het idee achter UME is eenvoudig. Je wil een evenement organiseren, maar hebt geen zin in de rompslomp die dit allemaal met zich mee brengt. Eigenlijk wil je gewoon een datum prikken voor een feestje, wat mensen uitnodigen en genieten van je eigen evenement. Na het feestje wil je achterover leunen en glimlachend de foto’s en filmpjes van het evenement nog een keer bekijken.

 

Dat is precies de ervaring die wij onze klanten aanbieden. We ontzorgen alles voor je. Van locatie, muziek, verwelkoming, belichting en eten – tot en met artiesten, dj’s, goochelaars, clowns en het opruimen en in orde maken van de locatie na het evenement. Het totaalpakket.

Het team achter UME

Ben Wessels
Mathias Louvenberg
Eric Cruts